Sinterklaas in Gilze!

Sinterklaas

Sinterklaas en zijn Pieten zijn zich al volop aan het voorbereiden en hebben er weer helemaal zin in om naar Gilze te komen. De pepernoten worden gebakken, het speelgoed ingepakt en de stoomboot staat klaar om te vertrekken!

Zaterdag 18 november

Om 14:00 uur zal de optocht starten bij het Steenakkerplein in Gilze. De volledige route die de Sint en zijn pieten lopen is: Steenakkerplein – Burgemeester van Poppelstraat – Wildschut – Strijp – Ridderstraat – Steenakkerplein. Tijdens de optocht zijn er momenten dat de Sint en zijn pieten stil zullen staan, voor een foto, dansje of een praatje met de kinderen. Wij als Sint Nicolaas Comité Gilze willen jullie vragen om de Sint en zijn pieten niet te achtervolgen in een lange stoet. Na de optocht is er geen programma meer en hopen we jullie allemaal de volgende dag weer te zien! 

Zondag 19 november

Op zondag staat het Pietenhuis op de planning! Cultureel Centrum de Schakel wordt omgetoverd tot een groot Pietenpaleis en hier is van alles te beleven! Iedereen is welkom, van jong tot oud. Kom gezellig samen met je ouders, broertjes, zusjes, nichtjes en neefjes. Neem ook opa of oma mee en maak er een leuk feestje van! 

In het Pietenhuis is het volgende te doen; maak je eigen verlanglijstje voor Sinterklaas, laat je schminken en sport mee met de pieten. Wellicht zie je de Sint en zijn pieten rondlopen. Terwijl de kinderen zich vermaken is er ook een gelegenheid om te genieten van een drankje in de foyer. Voor volwassenen en kinderen (vanaf 1 jaar) vragen wij entree van 3,00 per persoon. Je kunt bij ons zowel via de pin als contant betalen. 

Sinterklaas en zijn pieten hopen jullie allemaal te zien tijdens dit super leuke weekend! 

Meer informatie kun je vinden op deze website of stuur een berichtje via onze Facebookpagina.